Szűrés

A(z) Snapdragon 805 kulcsszót tartalmazó cikkek

Júliusban érkezik az LG G3 felturbózott kiadása?

2014. június 13. -

Koreai források szerint már a jövő hónapban piacra kerülhet az LG G3 ráncfelvarrt kiadása, mely a piacon elsőként a Qualcomm eddigi legerősebb processzorával, a Snapdragon 805-tel lesz felvértezve.

Tovább

HTC One M8 Plus és Advance – vízálló ház, QHD kijelző és Snapdragon 805?

2014. június 2. -

A friss hírek szerint nem csak olcsóbb, plasztik burkolatú kiadás készül a HTC idei zászlóshajójából, hanem az év későbbi részében debütál egy „Plus” és egy „Advance” változat is. A továbbfejlesztett modellek várhatóan Quad HD kijelzővel, bivalyerős Snapdragon 805 processzorral és vízűlló burkolattal érkeznek.

Tovább

LG G3 – július elejétől a piacon?

2014. április 17. -

A vártál korábban mutatkozhat be és kerülhet fel az üzletek polcaira a kisebbik dél-koreai gyártó idei zászlóshajója, a G3. A készülék állítólag 5,5 hüvelykes 2K felbontású kijelzővel érkezik, ami mellé felsorakoznak az LG olyan remek megoldásai, mint a kétkoppintásos kijelzőfeloldás és a hátlapba épített gombok.

Tovább

Pantech Vega Iron 2 – Snapdragon 805 processzorral

2014. március 11. -

A dél-koreai gyártó csúcsmodellje lehet a piac első okostelefonja, amelynek meghajtásáról a Qualcomm eddigi legjobb processzora, a négy 2,5GHz-es Krait 450 magot tartalmazó Snapdragon 805 gondoskodik.

Tovább